Elérhetőségünk

e-mail: info@nanasiporteka.hu

Mondóka-csengőhang

kotkodáló tyúk rajz

A Nánási Portéka-mondóka letölthető: itt!

Márkafilm

markafilm kép

Hajdúnánás Városi Önkormányzat

Hajdúnánás fotó

Tourinform Iroda

Tourinform Iroda

A védjegy célja

A Védjegytulajdonos önkormányzat célja a hajdúnánási termékek ismertségének növelése, valamint a helyi termelők termékeinek megkülönböztetése a piaci áruválasztékban saját helyi márka építésével.

A Védjegytulajdonos ezen keresztül kíván hozzájárulni a hajdúnánási gazdaság fellendítéséhez, helyi termelők ösztönzéséhez és új munkahelyek teremtéséhez.

A Védjegytulajdonos további célja, hogy a vásárlók keressék, és preferálják a NÁNÁSI PORTÉKA védjeggyel ellátott helyi termékeket, és hogy a NÁNÁSI PORTÉKA védjeggyel ellátott termékek megkerülhetetlen elemei legyenek a helyi piac kínálatának.

A NÁNÁSI PORTÉKA védjeggyel ellátott termék a vásárlók számára jelentse az elérhető, jó minőséget, ezzel párhuzamosan pedig cél a helyi termelők ösztönzése a minőségfejlesztésre, magas színvonalú termékek előállítására, ezáltal közvetett módon a helyi gazdaság fejlesztésére.

A fogyasztók tájékoztatásán, szemléletformálásán keresztül a vásárlási szokások megváltoztatása, befolyásolása, a helyi értékek iránti elköteleződés generálása, a lokálpatriotizmus erősítése.

KÉPGALÉRIA

VIDEO GALÉRIA

NÁNÁSI PORTÉKA A FACEBOOKON

facebook.com/nanasiporteka

MEGJELENÉS A MÉDIÁBAN

...... Sajtóhírek ......

BOCSKAI KORONA

Bocskai Korona

Hajdúnánás címere

Minden jog fenntartva - Nánási portéka - 2013